Om Chrono

 

Chrono.dk ApS
Postboks 93
2900 Hellerup

CVR nr. 28291744
Tlf. nr. 31165000 
Reg. nr. 4205
Konto nr. 4480010485
IBAN: DK8530004480010485
BIC/SWIFT: DABADKKK
E-mail: [email protected]
URL: www.chrono.dk


 

Bestilling

 

Du kan bestille via mail eller telefon. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Evt. fragt kommer oveni. 

 


 

Betaling

Du kan betale ved bankoverførsel til reg. nr. 4205 konto nr. 4480010485, eller kontant ved afhentning. Ved reservation af et ur, opkræves der et depositum på 10% af urets værdi, eller min. kr. 1000. 

Grundet gældende regler og love vedr. kontantforbud og hvidvask, er det pr. 1 Marts 2024. kun muligt for os at modtage kontant: 

dkk. 14.500. pr. ur. 

 


 

Finansiering

Chrono.dk kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af dit køb. 

 

Du kan vælge at ansøge om enten et VIP Lavrentelån, med mulighed for en lav månedlig betaling i op til 72 måneder, eller et rentefrit lån over 1 år. 

 

Låne eksempler:

1 år Rentefri: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650,-. Samlede kreditomkostninger 1.800,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,5 %. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet den forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.  

 

Udfyld ansøgningsformularen: 

 

VIP Lavrentelån

 

1 års rentefritlån 

 

Sparxpres behandler din ansøgning og du modtager svar på e-mail. Du underskriver med NemID og lånet afregnes direkte til Chrono.dk. Så er du klar til at handle.

 

 

Levering/forsendelse

Levering foregår via Postdanmark, og sker som regel i løbet af 1-3 dage efter beløbet er indgået på kontoen.
Ure op til kr. 5000 sendes for kr. 95, for ure over kr. 5000, koster forsendelsen kr. 195.Fortrydelsesret
Når du handler online hos Chrono.dk, har du 14 dages fortrydelsesret ifølge loven. Bemærk at fortrydelsesretten ikke er gældende hvis du selv vælger at afhente varen. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare med posten. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Ved tilbagelevering i samme stand og mængde menes:
1. Forseglingen på uret må ikke være brudt.
2. Hvis der medfølger urboks, værktøj, certifikater, beviser mm. skal disse også returneres.

Vi opfordrer til, at du benytter samme forsendelsesform som ved modtagelsen, altså som værdipakke, da dette er det sikreste for dig som kunde.
Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis en kopi af evt. forudgående korrespondance mv.Reklamationsret
Chrono.dk garanterer for, at de varer du bestiller har den aftalte stand ved leverancen.
Når du handler online hos Chrono.dk har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at fejlen/manglen vil blive udbedret på Chrono.dk´s regning. Hvis dette ikke kan lade sig gøre vil du få pengene retur. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over en vare bedes du kontakte Chrono.dk pr. mail. 

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer mv.

Valg af lov sæt
Tvister i overensstemmelse med disse vilkår skal afgøres i henhold til dansk lovgivning, med mindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.
Persondatapolitik 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse.
 

Hvordan indsamler Chrono.dk oplysninger? 
Når du foretager køb hos www.chrono.dk videregiver du personlige oplysninger til Chrono.dk som eksempelvis navn, adresse og e-mail-adresse.
 

Hvorfor indsamler Chrono.dk oplysninger? 
Når du videregiver dine personlige oplysninger til Chrono, bekræfter du samtidig, at Chrono kan anvende den indsamlede information til at opfylde Chrono’s forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. F.eks. når det drejer sig om et ur, du har bestilt, meddelelser om leveringsstatus via e-mail. Chrono kan evt. også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.
 

Hvordan beskytter Chrono.dk dine oplysninger? 
Dataansvarlig i forhold til dine personlige oplysninger er: Chrono.dk, Postboks 93, 2900 hellerup, CVR 28291744.
Ansatte hos Chrono har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til Chrono videregives eller sælges aldrig til tredjemand.
Har du handlet hos Chrono har du altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Chrono via e-mail [email protected].